Stap nu over op LED!

Ons doel is dat zo veel mogelijk huishoudens overschakelen naar LED verlichting. Hoe eerder hoe beter. Het is eigenlijk stom om niet over te stappen: je bespaart tot 80% op de energiekosten en je draagt een steentje bij aan een duurzame wereld. Binnen 2 tot 4 jaar zijn de aanschafkosten terugverdiend en dan gaat de lamp nog ongeveer 15 jaar mee. Reken uit je winst.

“We bieden de kwaliteit LED lampen goedkoop aan en hopen daarmee dat het aandeel LED lampen snel groeit”.¬†Aldus Nathalie Jonk en Lodewijk Aandewiel, de oprichters van www.nu-ledverlichting.nl. Wij maken graag uw order in orde en wensen u alvast veel plezier met uw aankoop.

Zijn er nog meer voordelen dan alleen kostenbesparing en vermindering van CO2 uitstoot? Ja, want wist u dat een LED lamp direct aangaat? Dus niet zoals een spaarlamp even wachten totdat de lamp is opgewarmd. En wist u dat de huidige LED lampen mooi en sfeervol licht geven? Er is geen reden meer om niet over te stappen.

Freek Zuiderveen Borgesius is de nieuwste aanwinst in ons bedrijf. Zijn bachelor Science, Business & Innovation aan de Vrije Universiteit heeft duurzame energie als een van de focuspunten van de studie. Hij is bezig met zijn afstudeerstage en daarnaast heeft hij ervaring als operator bij foto-marketing bureau Limelights. Deze combinatie van achtergrond en passie voor onze visie maakt hem een waardevolle toevoeging van onze webshop.